Syrinx in de media

Syrinx staat af en toe in de belangstelling van de media. Hier kunt u een paar artikelen of nieuwsitems lezen die over ons bedrijf zijn gepubliceerd.

Samen sterker: een beproefd recept (uit Hét Ondernemersbelang)

“Onze provincie heeft veel te bieden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt hier letterlijk alle kanten op. Maar we hebben ook een nadeel. We staan misschien soms wat te stevig in de klei. We schreeuwen die innovatieve vondsten niet van de daken. Om heel eerlijk te zijn: dat mag misschien wel wat meer gebeuren.”

Klik hier voor het hele artikel

 

Smart bedreiging of slimme oplossing? (uit Hét Ondernemersbelang)

“Wie sciencefictionfilms of series heeft gekeken, weet dat er veel dingen zijn die misschien nooit of juist wél werkelijkheid zullen worden. Neem een serie als Doctor Who, waar apparaten met elkaar communiceren en elkaar begrijpen. Dit klinkt misschien eng (of juist fantastisch), maar deze apparaten kunnen menselijke taken ondersteunen, om ons zo tijd, stress, zorgen en geld te laten besparen. Bij nieuws over The Internet of Things (IoT), wordt vaak de associatie wordt gemaakt met dure en onbereikbare producten. Maar juist daar zit het misverstand! IoT wordt al jaren gebruikt en is relevanter én betaalbaarder dan dat je zou denken.”

Klik hier voor het hele artikel

 

Artikel uit Het Ondernemersbelang

Nieuw pand onderstreept creatieve eigenzinnigheid Syrinx (uit Hét Ondernemersbelang)

In 1994 begonnen drie college automatiseerders in Hoorn het bedrijf Syrinx. Zij richten zich op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige industriële elektronica. Uitgangspunt was de best mogelijke technische oplossing waarbij het resultaat leidend is. Na ruim 20 jaar verhuist het bedrijf naar een karakteristiek pand in Nibbixwoud.

Klik hier voor het hele artikel