Wat we doen

Syrinx doet onderzoek, ontwikkelt en produceert in eigen huis maatwerk elektronica en (embedded) software voor allerlei toepassingen in de industrie

Onze klanten komen uit een breed veld van toepassingen. Zo leveren wij diverse producten op het gebied van bewaking en monitoring van wisselverwarmingssystemen en spoorwegtunnel-noodverlichtingssystemen.

Ook werken wij vrijwel vanaf het begin van ons bestaan samen met een grote speler op het gebied van doseersystemen voor de kunststof spuitgiet industrie, waarbij Syrinx de complete range (touchscreen) controllers (hard- en software) levert. Deze applicatie is een mooi voorbeeld van de continue innovatie die Syrinx samen met haar klant doorvoert, waardoor de klant al jarenlang wereldwijd toonaangevend is in haar marktsegment en jaar na jaar haar omzet ziet groeien.

Dit is wat wij nastreven in onze Missie! Een grote speler op het gebied van lijmsystemen voor de verpakkingsindustrie maakt succesvol gebruik van de door ons ontwikkelde lijmbesparingsmodule. Andere toepassingen liggen op het gebied van ultra-precisie corrosie meetsystemen, controllers voor de verpakkingsindustrie en weegelektronica.

Ervaren in export

Onze klanten exporteren vrijwel allemaal. Wij leveren zelf ook direct aan klanten wereldwijd. Daardoor hebben we veel ervaring met het internationale werkveld. Wij kennen de specifieke eisen op het gebied van certificering. Zo hebben we ruime ervaring met CE- en UL-certificering.

Wilt u alleen de ontwikkeling van een elektronica-oplossing bij ons onderbrengen en zelf de productie organiseren? Dat kan natuurlijk, maar wij kunnen u de productie en assemblage ook eenvoudig uit handen nemen in onze eigen fabriek aan huis.

Ontwikkelaar in hart en nieren

Syrinx investeert in specifieke ontwikkeling om zo een jarenlange relatie op te bouwen met haar klanten. Wij zijn niet alleen een productiebedrijf, maar ontwikkelaar in hart en nieren. Dat betekent dat u volledig wordt ontzorgd en steeds weer kunt rekenen op onze nieuwe ideeën voor verdere innovatie, kwaliteit en efficiency.

We beschikken over moderne SMD- en loodvrije soldeerfaciliteiten. De montage en het testen van alle producten wordt gedaan door ervaren medewerkers. Met onze kundige mensen en moderne machinepark staan we klaar voor specialistische series producten voor de kleinere klanten. Maar ook voor grote series voor onze vaste OEM-partners.