Geschiedenis

Syrinx is opgericht in 1993 door de drie huidige eigenaren: Rob Hartman, Eugene Faas en Hans Helmhout. Met hun ervaring in de automatiseringspraktijk wilden ze geen gewoon bedrijf zijn met een doorsnee, aan techniek gerelateerde naam. Ze kozen daarom voor de naam Syrinx, afkomstig uit de Griekse mythologie. Net even ‘anders’.

Wat het betekent? Dat alles in de wereld altijd verandert en je daarin moet meebewegen. Onze technologie is bestand tegen de constante verandering en staat voor vooruitgang. Wij helpen onze klanten om te groeien en om mee te gaan met de veranderende tijden.

Ons bedrijf is na de start in 1993 flink gegroeid en nog altijd profileren we ons graag als ‘anders’. Dit ‘anders’ kenmerkt zich vooral door de eigenzinnige creativiteit waarmee we problemen van klanten benaderen. Het resultaat geeft onze klanten vaak meerwaarde in de vaak competitieve markten waarin zij zich begeven. Inmiddels zijn we al twee keer uit ons jasje gegroeid en zijn we nu gevestigd in ons mooie pand in Nibbixwoud.