Werkwijze, ontwikkeling en productie

Hoe wij werken

Het hart van ons bedrijf bestaat uit techneuten. Stuk voor stuk bevlogen mensen, die met creatieve nieuwsgierigheid en een gezonde dosis eigenzinnigheid op zoek gaan naar oplossingen voor uw technische vraagstukken. Samenwerken vinden we daarbij heel belangrijk. Daarom zetten wij in op langdurige relaties met onze klanten. Zijn we nauw betrokken bij het proces.

Dat betekent dat u bij Syrinx altijd kunt rekenen op elektronica engineers die u niet alleen ondersteunen bij de ontwikkeling van uw product, maar die ook een betrokken sparringpartner zijn voor uw organisatie. Op die manier leveren wij producten op maat, die precies passen bij uw wensen. En kunnen we u optimaal ontzorgen door mee te denken en direct te handelen als dat nodig is of zelfs alvast rekening te houden met eventuele vervolgproducten.

Hoe doen we dat?

Ontwikkeling en productie
De eerste fase in het ontwikkelingsproces bestaat uit het inventariseren en analyseren van uw wensen en producteisen. Syrinx reikt innovatieve alternatieven en mogelijkheden aan, als we dat nodig vinden. We spreken bovendien af hoe we de samenwerking nu en in de toekomst gaan vormgeven. Alleen op die manier krijgt u een unieke machine- of procesbesturing die doet wat hij moet doen.

Voorstudie
Als tussenstap in de ontwikkeling maken we een voorstudie om beter inzicht te krijgen in de (prijs)consequenties van een ontwikkeling. Als u daarmee akkoord bent, kunnen we een completere prijsopgave doen en gaan we van start.

Bij de complexere projecten wordt vervolgens een Systeem Ontwerp Document opgesteld, waarin de exacte systeemeisen worden vastgelegd en de projectaanpak tot in de details wordt beschreven.

Daarna begint het tekenen van schema’s, het ontwerpen van print(en) en behuizingen, het selecteren van componenten en -als dat nodig is- de opbouw van de software (zowel embedded als Windows-based).

Prototype
Na het ontwerpen maken we een of meerdere prototypes. Er volgt een testfase van het prototype, die vervolgens door u wordt geëvalueerd. Daarna schaven we het prototype eventueel bij en kan een pre-productie worden gemaakt. Dit is meestal een serie van rond de 10 producten, die grondig worden getest en opnieuw geëvalueerd door u. Aan de hand daarvan wordt uw product productierijp gemaakt.

Afronding
Om alles goed voor u af te ronden, documenteren we het ontwikkelproces. Alle relevante data wordt aan u overdragen, als dat is afgesproken. En wij maken een definitieve offerte voor de serieproductie.

Serieproductie
Net als de prototypes en de pre-productieserie wordt ook de serieproductie bij ons in huis geproduceerd. Syrinx heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in haar productieapparaat, zowel qua machines als in personeel. Hierdoor kunnen al onze producten volgens de laatste technieken in onze eigen fabriek worden gemaakt.